Basis responsive website op maat

responsive websiteEen uitgebreide, geavanceerde dure website is lang niet altijd nodig om een bedrijf, vereniniging of stichting online ook een gezicht te geven. Bedrijfs- en/of productinformatie en contactmogelijkheden op een nette verzorgde site, die ook op mobiele apparaten goed werkt is in veel gevallen voldoende.
Online Start kan dat voordelig voor u verzorgen. Wij maken een basis website op maat, zonder cms. Dus geen WordPress of standaard templates. Bekijk de opties in het tarievenoverzicht op deze pagina. Hieronder kunt u meer lezen over de voor- en nadelen van een basis website zonder cms en hoe wij te werk gaan.

Ja, ik wil een website >>

Voor- en nadelen

Een website zonder een cms heeft als groot nadeel dat het aanpassen van content niet via een speciale beheer-omgeving gaat, maar met de hand per pagina zal moeten gebeuren. Hiervoor is kennis van HTML-codes nodig om goed te weten wat u aanpast. Maar bedenkt u eens in hoeverre het nodig gaat zijn om regelmatig iets te veranderen op uw site. Daarbij is het aanpassen van bestaande teksten prima te doen in bijvoorbeeld kladblok. Bovendien hebben de meeste mensen wel iemand in de familie- of kennissenkring die zijn of haar hand daar niet voor omdraait.
Het niet gebruiken van een cms als WordPress betekent ook dat er niet regelmatig (beveiligings)updates uitgevoerd hoeven te worden van WordPress zelf, het gekozen thema en eventuele plugins.

Zo gaan wij te werk

Nadat u het contactformulier op deze website heeft verstuurd wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen. We bepalen wat exact uw wensen zijn en zullen u laten weten of wij de opdracht in behandeling kunnen nemen. Als alles helder is voor beide partijen zullen we u een prijsopgave sturen. Gaat u daarmee akkoord, dan gaan we aan de slag om uw opdracht met de grootste zorg uit te voeren. We zullen regelmatig tijdens het proces een tussenstand laten zien en uw mening vragen. U zult dus ook niet opgezadeld worden met een site die u helemaal niet mooi vind. We zullen ons uiterste best doen om aan al uw wensen te voldoen, voor zover deze redelijk zijn en binnen de afgesproken opdracht vallen.
Als de website gereed en akkoord is, zullen we deze na ontvangst van de betaling voor u online zetten, of indien gewenst aan u leveren voor eigenhandige online plaatsing. Weet u niet hoe u de tekst, afbeeldingen, of prijzen op uw nieuwe website kunt aanpassen, dan zorgen wij voor een instructie.

Tips

Heeft u nog geen logo voor uw bedrijf, dan is het verstandig om voordat u een website laat bouwen eerst een logo te laten maken. Het logo kan een grote invloed hebben op het ontwerp van de website.

Ongeacht wat voor website u heeft, is het aan te raden om deze te beveiligen met een SSL-certificaat. Dit geeft niet alleen vertrouwen aan uw bezoekers, maar zorgt ook voor een hogere ranking in Google. Sommige hosting providers, zoals Yourhosting, Mijndomein.nl en Neostrada, bieden deze gratis aan. Informeer bij uw hostingprovider naar de mogelijkheden.

Tarieven

Online Start hanteert onderstaande basistarieven. Voor speciale wensen wordt in overleg een tarief bepaald. De tarieven zijn exclusief 21% BTW.
Wij accepteren ook betalingen in cryptovaluta.

Basis responsive website (2 pagina's)

Ontwerp op maat. Content (tekst en beeld) aan te leveren door klant.
200,-

Extra pagina's

Per pagina
30,-

Content aanpassen voor SEO

Teksten en metatags (her)schrijven. Per pagina.
40,-

Mailformulier

50,-

Google Analytics implementeren

Ingesteld volgens de AVG, incl. pagina met privacy-statement.
75,-

Social media integratie

Vanafprijs. Delen / liken / Twitter feed etc.
75,-

Extra mogelijkheden in overleg:


Beeldbewerking (Photoshop)

Herbouw bestaande website

Aanvraag domein en/of hosting

Mini webshop zonder cms

Handmatig in de code te onderhouden (met instructie). Geen online betaalmogelijkheden. Een bestelformulier met automatisch berekening van totaalprijs inclusief verzendkosten of kortingscode is wel mogelijk (zie Kerstboomthuis.nl). Vraag naar de mogelijkheden.

Ontwerp logo

Afhankelijk van uw wensen wordt dit mogelijk uitbesteedt (in overleg)

Let op!

  • GEEN WordPress sites
  • GEEN onderhoudscontracten